Kyselytutkimus kasteesta ja kummiudesta

Kirkon tutkimuskeskus tekee parhaillaan tutkimusta kasteesta ja kummiudesta. Vastauksia toivotaan kaikenikäisiltä kastetuilta suomalaisilta.

Mitä kaste tai kummius merkitsee sinulle? Miten toteutat kummiutta? Onko hengellisyys osana kummiussuhdetta?

Kyselytutkimus verkossa: http://bit.ly/kaste_ja_kummius_2018

Vastata voi myös postitse: Kirkon tutkimuskeskus/Maarit Hytönen, PL 239, 33101 Tampere. Liitä mukaan tiedot iästäsi ja sukupuolestasi, nimeä ei tarvita. Vastata voi myös vapaamuotoisesti.

Lisätietoja:
Tutkija Maarit Hytönen, p. 040 777 5393

Seurakuntavaalit tulossa 2018

29.1.2018 15.37

Seurakuntavaalit ovat jälleen käsillä. Ehdokkaaksi asettumista on hyvä harkita jo nyt, jotta vaalien aikaan kaikki on valmista.

Seurakuntavaalit 2018

Seurakuntavaalit alkavat ehdokasasettelulla elo-syyskuussa, joten ehdokkuutta kannattaa jo miettiä hyvissä ajoin. Tavoitteena on saada seurakunnallemme innostuneet ja osallistuvat luottamushenkilöt tulevalle kaudelle. Tutustu ohjeeseen täällä.

Varsinaiset vaalit ovat marraskuun aikana.

Tässä vielä muistutuksena edellisten vaalien tulokset:

Ranuan seurakunnassa valittiin viisitoista jäsentä kirkkovaltuustoon nelivuotiskaudelle 2015 - 2018 kahden valitsijayhdistyksen ehdokaslistalta: Kristillisten arvojen puolesta sekä Yhteinen seurakuntamme. Vaalilautakunta on vahvistanut vaalin tuloksen kokouksessaan 9.11.2014.

Valituiksi tulivat: Heino Salmela (Yhteinen srk), Esko Löppönen (Krist. arvot), Annamari hiltunen (Yhteinen srk), Paula Impiö (Krist. arvot), Anitta Jaakola (Yhteinen srk), Sanna-leena Höyhtyä (Krist. arvot), Kaisa Illikainen (Yhteinen srk), Eija Ruonala (Yhteinen srk), Hilkka Sarajärvi (Krist. arvot), Matti Kaarlejärvi (Yhteinen srk), Auli Kuha (Krist. arvot), Janne Niemelä (Yhteinen srk), Veijo Ranua (Krist. arvot), Keijo Pernu (Yhteinen srk) ja Jonna Sarajärvi (Yhteinen srk)

Äänioikeutettujen luettelossa oli yhteensä 3010 äänioikeutettua. äänioikeuttaan käytti yhteensä 976 seurakuntalaista, joista ennakkoon äänesti 628, vaalipäivänä 348. Vaalissa hylättiin kaksi vaalilippua, joten hyväksyttyjä ääniä oli 974. Äänestysprosentti oli 32,4. Alle 18-vuotiaiden äänestysprosentti oli 26,2.