Ranuan kirkko

Messu sunnuntaina klo 10

Ranuan kirkossa jumalanpalvelus pidetään pääsääntöisesti messuna sunnuntaisin klo 10. Messu tarkoittaa ehtoollisen sisältävää jumalanpalvelusta.

Sanajumalanpalvelus (ei ehtoollista) voi olla esim. pyhäinpäivänä, itsenäisyyspäivänä, hiljaisen viikon maanantaina ja tiistaina sekä pitkäperjantaina. Mikäli jumalanpalvelus pidetään perhemessuna, on aloitusaika klo 11.

Kunkin jumalanpalveluksen tarkempi kuvaus (kirkkovuoden aihe, jumalanpalveluksen toimittajat, virret yms.) pyritään päivittämään sivuille viimeistään jumalanpalvelusta edeltävällä viikolla.

kirkkoherra

Viikkovapaat torstai ja perjantai. Kokonaisvastuu seurakuntatyöstä ja kirkkoherranvirastosta sekä arkistosta. Lisäksi erityisinä työalavastuina lähetystyö ja kasvatustyö.

Kirkkoherra 1.10.2007 lähtien