Jouluaamun jumalanpalvelus

Ranuan kirkko

Sanajumalanpalvelus

Tätä jumalanpalvelusta kutsutaan paimenten messuksi (vaikka se meillä onkin yleensä sanajumalanpalvelus), koska teemana on paimenten vierailu Jeesus-lapsen seimellä.

Toim. Pentti Kallioranta, kanttori Veli-Matti Rautakoski, Ranuan seurakunnan sekakuoro, tekstinlukija Sirkka Illikainen.

Virret: 27:1-3, 27:4, Laudamus, 21, 24, 23.

Esirukousta jaksottaa virren 32 ensimmäisen säkeistön viimeinen säepari: "Valosi, Jeesus, meille suo ja jouluriemu meille tuo."

Kolehti Moskovan Pyhän Kolminaisuuden luterilaisen seurakunnan työn tukemiseen (Ranuan seurakunnan ystävyysseurakunta)

kirkkoherra

Viikkovapaat torstai ja perjantai. Kokonaisvastuu seurakuntatyöstä ja kirkkoherranvirastosta. Lisäksi erityisinä työalavastuina lähetystyö ja kasvatustyö (siirtymässä kappalainen Pekka Nätiltä loppuvuoden 2020 aikana).

Kirkkoherra 1.10.2007 lähtien