Pyhäinpäivän jumalanpalvelus kirkossa ja seurakuntatalossa

Ranuan kirkko, Seurakuntatalo

Pyhäinpäivän sanajumalanpalveluksessa on kokoontumisia koskevien ohjeiden vuoksi poikkeusjärjestelyt. Koska kirkon väkimäärä joudutaan ohjeiden mukaisten ns. turvavälien takaamiseksi rajoittamaan alle sadan henkilön, järjestetään jumalanpalveluksesta ääni- ja kuvayhteys seurakuntataloon, jossa voi osallistua kirkossa pidettävään jumalanpalvelukseen. Seurakuntatalossakin sytytetään muistokynttilät viime pyhäinpäivän jälkeen poisnukkuneille 61 seurakuntalaiselle. Seurakunnan puolesta seurakuntatalossa on mukana diakonissa Laura Sarajärvi.

Päivän aihe: Pyhien yhteys

Pappi: Pentti Kallioranta

Kanttori: Veli-Matti Rautakoski

Sekakuoro

Virret: 146, 277:5, 516, 142 ja143

Facebook/ Ranuan seurakunta

kirkkoherra

Viikkovapaat torstai ja perjantai. Kokonaisvastuu seurakuntatyöstä ja kirkkoherranvirastosta sekä arkistosta. Lisäksi erityisinä työalavastuina lähetystyö ja kasvatustyö.

Kirkkoherra 1.10.2007 lähtien