Raamattupiiri Pappilan kerhotiloissa

Kirkkoherranvirasto

Aloitamme nyt syyskauden raamattupiiriä, lähtökohtana on raamattupiiri keskiviikkoisin klo 18.00-19.30, mutta jokaisesta kokoontumisesta pyritään ilmoittamaan erikseen Kuriirin kirkollisissa ja kotisivuilla. Tulemalla mukaan pääset vaikuttamaan raamattupiirin ohjelmaan.

Raamattupiiriin voit tulla, vaikka et olisi käynyt aikaisemmin. Ei tarvitse sitoutua käymään joka kerta, voit vapaasti tulla vaikka yhdeksi kerraksi. Pappilan kerhotilat sijaitsevat kirkkoherranviraston rakennuksessa Pappilantie 11 D 2, vasemmanpuoleisesta ulko-ovesta sisälle.

kirkkoherra

Viikkovapaat torstai ja perjantai. Kokonaisvastuu seurakuntatyöstä ja kirkkoherranvirastosta sekä arkistosta. Lisäksi erityisinä työalavastuina lähetystyö ja kasvatustyö.

Kirkkoherra 1.10.2007 lähtien