Seurakuntalaisten keskustelutilaisuus toimitilojen tarvekartoitus / uusi seurakuntatalo?

Keskustelutilaisuus seurakuntalaisille toimitilojen tarveselvitykseen liittyen

Seurakunta on työstämässä kiinteistöstrategiaa ja toimitilojen tarvekartoitusta tulevaisuutta varten kiinteistöasiantuntija Anne Karhulan johdolla. Tarvekartoituksessa selvitetään, millaisia toimitiloja seurakunta tulevaisuudessa tarvitsee. Tarvekartoitukseen liittyen halutaan seurakuntalaisten näkemyksiä mm. mahdollisesta uudesta seurakuntatalosta.

Toimitilojen tarvekartoituksen ja kiinteistöstrategian on tarkoitus valmistua tulevaan syksyyn mennessä, jonka jälkeen ne käsitellään seurakunnan kirkkoneuvostossa ja kirkkovaltuustossa.

• Nuorille Nuorille

talouspäällikkö
Hallinto- ja talouspalvelut Hautauspalvelut Henkilöstöpalvelut Kiinteistöpalvelut Tietohallintopalvelut

Talous-, henkilöstö- kiinteistö- ja hautausmaahallinto.

Talouspäällikkö 4.8.2014 lähtien.

Lomalla 30.8.-17.9.2023.