Kirkkoherranviraston vesivahinkoremontti valmistumassa tammikuussa 2019

Kirkkoherranvirastorakennuksen kellarin vesivahingon korjaustyöt valmistunevat tammikuussa ja kaikki tilat saadaan käyttöön tammikuun 2019 loppuun mennessä. Jäljellä remontista on enää vaurioituneiden tilojen pinnoitus, joka hoidetaan tammikuun aikana. Rakennuksen kellaritiloissa on teknisten tilojen ja käytävien lisäksi varastotiloja sekä seurakunnan arkistotilat, jotka olivat kaikki vaurioalueella. Kellarissa sijaitsevat myös asunnon sauna- ja pesuhuonetilat, jotka eivät olleet vaurioalueella.

Kirkkoherranvirastorakennuksen asunnon vuokraus

Kirkkoherranvirastorakennuksessa Pappilanniemessä Ranuanjärven rannalla on n. 100 m2 vuokra-asunto (Pappilantie 11D2) , joka voidaan vuokrata helmikuun 2019 alusta alkaen. Asunnon varsinaiset asuinhuoneet; olohuone (jossa on takka), 2 mh, keittiö sekä wc- ja eteistilat ovat kaikki rakennuksen pääkerroksessa, jonne vesivahinkoalue ei ylettynyt. Sen sijaan asunnon sauna- ja pesuhuonetilat sekä varastot sijaitsevat rakennuksen kellarissa, joista vesivahingon vaurioalueella olivat vain varastot ja käytävät. Asunnon tiloihin kuuluvat em. lisäksi mm. ulkovarasto ja auton lämmityspistoke. Piha-alueella talon päädyssä on asukkaan käytössä mm. keinut ja hiekkalaatikko. Asunnolle on mahdollista vuokrata myös erikseen autotalli.

Asunnon vuokrahinta on 950 € / kk. Vuokrahintaan sisältyy lämmitys-, vesi- ja sähkökulut. Tarkempia tietoja ja vuokraehtoja asunnosta voi kysyä talouspäällikkö Kati Hannulalta (puh. 050 304 1161 tai kati.hannula@evl.fi) ja sopia mahdollisista esittelyistä. Talouspäällikkö on joulun alla ja välipäivinä vapaalla seuraavasti; 20.-26.12.2018 sekä 28.-30.12.2018.

Uutiset on hetkellisesti pois käytöstä.