Lahjoita Ranuan seurakunnan yhteisvastuukeräykseen

4.2.2019 15.22

Yhteisvastuukeräys 2019 on avattu 3.2.2019. Keräyksellä tuetaan erityisesti lasten ja nuorten tasavertaisia mahdollisuuksia koulutukseen. Katso, miten voit helposti lahjoittaa verkkopankissa siten, että lahjoituksesi tulee mukaan oman seurakuntamme keräystulokseen.

Keräyksen tuotosta 60 % menee ulkomaisiin avustuskohteisiin Kirkon Ulkomaanavun kautta, 20 % kotimaiseen avustustoimintaan Krkon diakoniarahaston kautta ja 20 % keräävän seurakunnan omaan diakoniatyöhön.

Nyt voit helposti lahjoittaa Yhteisvastuukeräykselle Ranuan seurakunnan kotisivujen kautta. Klikkaa eusivulla tapahtumalistauksen alla olevaa Yhteisvastuun tunnuskuvaa, jonka alla on teksti "Lahjoita Ranuan seurakunnan yhteisvastuukeräykseen". Linkki ohjaa sinut omaan verkkopankkiisi. Lahjoituksesi tulee näin automaattisesti Ranuan seurakunnan keräystulokseen, sinun ei tarvitse merkitä mitään viitenumeroita tms. Ainoa pakollinen tieto lomakkeella on lahjoittamasi summa, nimen ja yhteystietojen antaminen on vapaaehtoista.

Kiitos lahjoituksestasi!