Palaute

Tältä sivulta voit lähettää palautetta Ranuan seurakunnalle. Viestin voit lähettää myös nimettömänä.

Mikäli haluat vastauksen viestiisi, muista jättää lomakkeella myös yhteystietosi.

Palautesivulle jätetyt palautteet ohjautuvat kirkkoherran sähköpostiin, josta terveiset ohjataan tarvittaessa muille työntekijöille. Näissä sähköpostiviesteissä eivät näy lähettäjän tiedot, ellet itse niitä lisää.

Toivottavaa on, että tietylle seurakunnan viranhaltijalle tai työntekijälle tarkoitettu kritiikki tai kannustus annettaisiin suoraan joko kasvotusten, puhelimella tai sähköpostilla.

Seurakunnan eri työntekijöiden yhteystiedot löytyvät täältä.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.