Aikuiset

Aikuisille seurakuntamme tarjoaa kuorolaulua sekä raamattupiirin. Myös vapaaehtoisena aikuiset pääsevät toimimaan erilaisissa tapahtumissa ja toivoisimmekin yhteydenottoja, mikäli kiinnostusta vapaaehtoistyöhön löytyy.

Lähetystyö

Lähetyksen sanoma on viesti Jumalan rakkaudesta.
Lähetystyö on seurakunnan perustehtävä, joka perustuu Jeesuksen antamaan lähetyskäskyyn:

”Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: Kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa. Ja katso, minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti.” Matt. 28:18-20

Voimme jokainen olla lähetystyön tukijoita välittämällä eteenpäin sitä iloa, että Jumala rakastaa meitä ja on lähettänyt Poikansa syntiemme sovitukseksi.

Lähetyksen tärkein tehtävä on viestin vieminen Jumalan rakkaudesta ja Vapahtajasta, joka kutsuu yhteyteensä kaikkia. Ihmisten kokonaisvaltainen auttaminen on osa tätä viestiä, mikä näkyi myös Jeesuksen antamassa esimerkissä.

Lähetystyö on lähtemistä ja lähettämistä. Joku saa kutsun lähteä maan ääriin julistamaan evankeliumia sanoillaan ja käsillään. Toisen tehtävä on lähettää rukouksin, taloudellisesti ja avustamalla. Jokainen meistä on kutsuttu lähetystyöhön. Onko sinun paikkasi lähteä vai lähettää?

Toimintamme lähetystyön hyväksi

Lähetys ja virsi-illat kokoontuvat seurakunnassamme noin kerran kuussa virsien, Sanan, rukouksen ja lähetyskuulumisten merkeissä seurakuntatalolla tai kodeissa. Teemme retkiä valtakunnallisille, hiippakunnallisille ja rovastikunnallisille lähetysjuhlille. Informoimme lähiseurakuntien lähetystapahtumista ja osallistumme niihin mahdollisuuksien mukaan. Seuraa paikallislehti Kuriirin kirkollisia ilmoituksia ja seurakunnan kotisivuja ja tule mukaan.

Kauneimmat joululaulut soivat myös meidän seurakunnassamme lähetystyön merkeissä.

Seurakunta ja lähetyksen väki suunnittelee ja toteuttaa erilaisia tapahtumia seurakunnassamme, yhdessä kirkon järjestöjen ja herätysliikkeitten kanssa. Olemme toteuttaneet erityyppisiä jumalanpalveluksia ym. tapahtumia. Tule mukaan seurakuntaan ideoimaan ja toteuttamaan!

Haluatko Sinä mukaan lähetystyöhön, seurakunnan toimintaan?    Olisiko oma kummilapsi Suomen Lähetysseuran kautta sinun juttusi? Onko Sinulla uusia ideoita? Haluaisitko käyttää aikaasi hyvään tarkoitukseen?  Haluaisitko tutustua kaukaisiin maihin ja niiden ihmisiin?

Jokaista tarvitaan! Tule ja anna lahjoistasi Jumalan valtakunnan työhön!

vs. diakoniatyöntekijä

Viransijainen 22.8.2018 saakka