Seurakunnan maksut ja virkatodistus

Leirit (seurakunnan omat leirit)

Rippikoululeiri 2018

- leirimaksu, Hinta sis. alv 0 %   100 € / oppilas (KN 27.2.1017, 33 §)

Virkatodistukset

Virkatodistusta tarvitaan selvityksenä perhetiedoista erilaisiin tarkoituksiin, muun muassa perunkirjoitukseen, kuolleen henkilön pankkiasioiden hoitoon ja perinnönjakoon. Seurakunnat antavat jäsenistään virkatodistuksia, ja todistuksen voi saada myös mistä tahansa maistraatista, vanhat tiedot löytyvät vain seurakunnista.

Virkatodistuksesta peritään Kirkkohallituksen ohjeiden mukainen maksu, ota myös huomioon, että meillä ei valitettavasti voi maksaa pankkikortilla. Postitse toimitettavaan todistukseen lisätään toimituskuluja 5,50 euroa.

Tilaa virkatodistus tästä.

Virkatodistukset puhelimitse 050 4939 234 tai 010 396 0000

Virkatodistusten hinnat

Todistus on maksuton, kun se tulostetaan kirkon yhteisestä jäsentietojärjestelmästä ja koskee seurakunnan jäsenen yksittäisiä tietoja, eli ns. elää-todistus.

Todistuksen hinta on 9 euroa, kun se tulostetaan jäsentietojärjestelmästä ja siinä on enemmän tietoa, kuin ns. elää-todistuksessa (puoliso, lapset, muutot ym.).

Todistuksen hinta on 9 euroa, kun siihen haetaan tietoa perhelehdistä, samaan hintaan voidaan hakea päähenkilön yksittäinen tieto myös kirjamuotoisista kirkonkirjoista.

Todistuksen hinta on 30 euroa, kun tiedot siihen haetaan kirjamuotoisista kirkonkirjoista. Jos saman sisältöisiä todistuksia tilataan useampi eri käyttötarkoitusta varten, ensimmäisen hinta on 30 euroa ja seuraavat 9 euroa kappale.

Sukututkimuksen todistusten hinnat

Sukututkimusta varten laadittujen todistusten perusmaksu on 30 euroa.

Mikäli työtä aiheutuu yli 30 minuuttia, veloitetaan lisämaksua 15 euroa jokaiselta alkavalta 30 minuutilta.

Tieteellisen tutkimuksen todistusten hinnat

Tieteellistä tutkimustyötä varten laadittujen todistusten perusmaksu on 30 euroa.

Mikäli työtä aiheutuu yli 30 minuuttia, veloitetaan lisämaksua 12 euroa jokaiselta alkavalta 30 minuutilta.