Jumalanpalvelus Ranuan kirkossa

Jumalanpalvelukset sunnuntaisin klo 10 sekä muina juhlapäivinä erikseen ilmoitettavina aikoina

Kunkin jumalanpalveluksen toimittajista tiedot Tapahtumat-osiossa. Siellä ovat myös asianomaisen sunnuntain tai pyhäpäivän aihe sekä virret, mikäli vuorossa oleva pappi tai kanttori on ne päivittänyt.

Jumalanpalvelus

Sunnuntain jumalanpalvelukset ovat kuunneltavissa suorina lähetyksinä alla olevasta linkistä. Kuuluvuudessa saattaa olla häiriöitä tai katkoksia monista syistä. Syiden selvittämistä helpottaa, mikäli annatte palautetta kuuluvuudesta ja yleensäkin lähetyksen toimivuudesta. Palautteen voi jättää näiden kotisivujen palautelomakkeella. Huom. Mikäli haluatte vastauksen palautteeseenne, jättäkää omat yhteystietonne samalla kun jätätte palautteenne. Myös muita tilaisuuksia kuin jumalanpalveluksia saatetaan lähettää internetin kautta. Musiikkitilaisuuksia (konsertteja tms.) ei yleensä lähetetä netin kautta, koska saamamme palautteen mukaan lähetysten laatu ei tee oikeutta musiikkitilaisuuksille. Jumalanpalvelusten tarkemmat tiedot löytyy seurakuntamme tapahtumista. Huom. Tällä hetkellä toisto ei onnistu Chrome -nettiselainta käyttäen. Kokeilkaa jotakin muuta selainta (Internet Explorer, Microsoft Edge, Mozilla Firefox).