Ranuan seurakunta                                         Ranuan seurakunta

Kirkkoherranvirasto                                        Seurakuntatalo

Pappilantie 11 D 1                                               Pappilantie 11 A 1

97700 Ranua                                                        97700 Ranua

Puh. 010 396 0000

ranuan.seurakunta@evl.fi

Laskutusosoite

Kirkon Palvelukeskus/Ranuan seurakunta
++3225++
00026 Basware

Verkkolaskuosoite: 003702105383

Sähköpostiosoite laskuille:
kirkonpalvelukeskus@bscs.basware.com

Laskutusosoite muuttunut 1.1.2017

Maksuehtomme on 1.1.2017 alkaen 21 pv netto. Ensisijainen laskutustoiveemme on verkkolasku ja toissijainen sähköpostilasku. Seurakunnan nimen lisäksi seurakunnan numero ++3225++ tulee näkyä laskulla laskutustavasta riippumatta.

Huomioikaa, että uuteen osoitteeseen saa lähettää vain laskuja ja sitä ei voi käyttää tavaran-toimitukseen tai mainosten lähettämiseen tms.

Sähköpostitse toimitettavat laskut lähetetään aina osoitteeseen: kirkonpalvelukeskus@bscs.basware.com Hyväksytty liitteiden tiedostomuoto on pdf.  PDF-tiedoston nimi saa sisältää vain seuraavia merkkejä: [A-Z], [a-z], [0-9], [.], [ _ ]. Jos lähetätte laskun sähköpostitse, lisätietoa löydätte osoitteesta https://kb.basware.com/fi/node/908

Toivomme kuitenkin, että siirrytte käyttämään verkkolaskutusta. Verkkolaskuosoitteen löydätte alhaalta. Operaattorimme on Basware, jonka tunnus on BAWCFI22.

Lisätietoja verkkolaskutuksesta löydätte osoitteesta http://easyinvoice.basware.com/kirkonpalvelukeskus. Basware-toimittajaportaalin avulla voitte lähettää verkkolaskunne Kirkon palvelukeskukselle ilmaiseksi.

Palaute

Palautteesi on meillä tärkeä. Kehitämme sivustoamme ja toimintaamme palautteen perusteella. Jos toivot vastausta, jätäthän yhteystietosi.

Yhteystietojen haku

Voit hakea henkilön nimellä tai selata yhteystietolistaa. Voit myös selata yhteystietolistaa alla olevien aakkoslinkkien avulla. Klikkaamalla kirjainta pääset yhteystietolistassa kirjainta vastaavien sukunimien kohdalle.

H I K N O P R S

Kati Hannula

talouspäällikkö
Hallinto- ja talouspalvelut Hautauspalvelut Henkilöstöpalvelut Kiinteistöpalvelut Tietohallintopalvelut

Talous-, kiinteistö- ja hautausmaahallinto.

Talouspäällikkö 4.8.2014 lähtien

Eeva-Liisa Illikainen

toimistosihteeri

Kirkkoherranviraston asiakaspalvelu

kirkkoherranviraston asiakaspalvelu, jäsenrekisterin hoito- ja kirjaustehtävät, virkatodistusten ja sukuselvitysten laadinta, avioliiton esteiden tutkinta, sekä kirkollisten toimitusten aika- ja tilavaraukset.

Kanslisti 4.3.1996 lähtien

Pentti Kallioranta

kirkkoherra

Viikkovapaat torstai ja perjantai. Kokonaisvastuu seurakuntatyöstä ja kirkkoherranvirastosta. Lisäksi erityisinä työalavastuina lähetystyö ja kasvatustyö (siirtymässä kappalainen Pekka Nätiltä loppuvuoden 2020 aikana).

Kirkkoherra 1.10.2007 lähtien

Jorma Kortesalmi

kiinteistöjen kesätyöntekijä, Simojärven hautausmaanhoitaja
040 756 5953 (oma puhelin)

Kiinteistöjen kesätyöntekijä sekä srk-mestarin sijainen 20.5.-4.10.2020. Simojärven hautausmaanhoitaja, suntio vuosittain kesäkaudet 1.5.-31.10.

Veera Kuukasjärvi

Simojärven hautausmaan kesätyöntekijä

15.6.-15.9.2020 Simojärven hautausmaan kesätyöntekijä Hautainhoitosopimukset, hautausmaan siisteys ja kesäkunnossapito

Pekka Nätti

kappalainen

Viikkovapaat maanantai ja tiistai. Erityisenä työalavastuuna diakoniatyö (siirtymässä kirkkoherra Pentti Kalliorannalta loppuvuoden 2020 aikana).

Kappalainen 2.10.1989 lähtien

Sirja Oinas

nuorisotyönohjaaja, lähetyssihteeri

Varhaisnuoriso-, rippikoulu-, nuoriso- ja lähetystyö

Nuorisotyönohjaaja ja lähetyssihteeri 1.5.2016 lähtien

Leila Pirttijärvi

siivooja-emäntä, lasten kerhojen apuohjaaja

Siivous- ja emännäntyöt, päivä- ja perhekerhojen apuohjaaja

Siivooja-emäntä 1.1.2014 lähtien

Viola Tarujärvi Ranuan 4H-yhdistys

Kirkonkylän hautausmaan hautojen hoitosopimukset

Kirkonkylän hautausmaan hautojenhoitosopimusten hinnasto 2019

Hinnasto  2019, Ranuan 4H-yhdistys

Veli Matti Rautakoski

Musiikkityö. Viikkovapaat maanantai ja tiistai.

Kanttori 7.12.2015 lähtien

Laura Sarajärvi

Diakoniatyöntekijä 1.2.1997 lähtien

Aino Saukko

Saukkojärven hautausmaan kesätyöntekijä

15.6.-15.9.2020 Saukkojärven hautausmaan kesätyöntekijä Hautainhoitosopimukset, hautausmaan siisteys ja kesäkunnossapito

Krista Simontaival

Päiväkerho- ja perhekerhotyö, varhaisnuorten leirit.

Lastenohjaaja 1.6.2016 lähtien

Markku Sääskilahti

seurakuntamestari

Suntion tehtävät, kiinteistöt, kirkonkylän ja Saukkojärven hautausmaat. Simojärven hautausmaahoitaja talvikaudet 1.11.-30.4. Viikkovapaat maanantai ja tiistai.

Seurakuntamestari 1.9.1997 lähtien

Reijo Sääskilahti