Kirkkoherranviraston vesivahinkoremontti valmistumassa 

Kirkkoherranvirastorakennuksen kellarin vesivahingon korjaustyöt ovat viivästyneet seurakunnasta riippumattomista syistä, mutta ne ovat loppusilausta vaille valmiit ja ne valmistunevat piakkoin. Rakennuksen kellaritiloissa ovat teknisten tilojen ja käytävien lisäksi varastotiloja sekä seurakunnan arkistotilat, jotka olivat kaikki vaurioalueella. Kellarissa sijaitsevat myös asunnon sauna- ja pesuhuonetilat, jotka eivät olleet vaurioalueella.

Kirkkoherranvirastorakennuksen asunnon vuokraus

Kirkkoherranvirastorakennuksessa Pappilanniemessä Ranuanjärven rannalla on n. 100 m2 vuokra-asunto (Pappilantie 11D2). Asunnon varsinaiset asuinhuoneet; olohuone (jossa on takka), 2 mh, keittiö sekä wc- ja eteistilat ovat kaikki rakennuksen pääkerroksessa, jonne vesivahinkoalue ei ylettynyt. Sen sijaan asunnon sauna- ja pesuhuonetilat sekä varastot sijaitsevat rakennuksen kellarissa, joista vesivahingon vaurioalueella olivat vain varastot ja käytävät. Asunnon tiloihin kuuluvat em. lisäksi mm. ulkovarasto ja auton lämmityspistoke. Piha-alueella, talon päädyssä ovat asukkaan käytössä mm. keinut ja hiekkalaatikko sekä tila asukkaan puutarhakalustukselle. Asunnolle on mahdollista vuokrata myös erikseen autotalli.

Asunnon vuokrahinta on 930 € / kk. Vuokrahintaan sisältyy lämmitys-, vesi- ja sähkökulut. Takuuvuokra on yhden kuukauden vuokra, 930 €. Tarkempia tietoja ja vuokraehtoja asunnosta voi kysyä talouspäällikkö Kati Hannulalta (puh. 050 304 1161 tai kati.hannula@evl.fi) ja sopia esittelyistä.

Rakennuksen toisessa päässä (Pappilantie 11D1) toimii Ranuan seurakunnan kirkkoherran virasto, jossa ovat seurakunnan omat virastotilat ja virastokappeli, siksi rakennuksen etupiha seurakunnan puoleisessa päädyssä on julkinen tila.

 

 

 • Toiminnan tilastoinnista

  28.2.2019 16.38

  Miten seurakunnan toimintaa tilastoidaan
 • Lahjoita Ranuan seurakunnan yhteisvastuukeräykseen

  4.2.2019 15.22

  Yhteisvastuukeräys 2019 on avattu 3.2.2019. Keräyksellä tuetaan erityisesti lasten ja nuorten tasavertaisia mahdollisuuksia koulutukseen. Katso, miten voit helposti lahjoittaa verkkopankissa siten, että lahjoituksesi tulee mukaan oman seurakuntamme keräystulokseen.
 • Uudet luottamushenkilöt

  2.2.2019 17.30

  Seurakunnan uudet luottamushenkilöt