Palaute

Tältä sivulta voit lähettää palautetta Ranuan seurakunnalle. Palautesivulle jätetyt palautteet ohjautuvat kirkkoherran sähköpostiin, josta terveiset ohjataan tarvittaessa muille työntekijöille.

Viestin voit lähettää myös nimettömänä, mutta ilman yhteystietoja jätettyihin palautteisiin emme vastaa. Mikäli siis haluat vastauksen viestiisi, muista jättää lomakkeella myös yhteystietosi. Toki myös nimettömät ja ilman yhteystietoja jätetyt palautteet otetaan mahdollisuuksien mukaan huomioon, mutta yleensä asioihin on helpompi reagoida, kun tietää kenen kanssa on tekemisissä ja voi tarvittaessa kysyä tarkennusta palautteen antajalta. Palautteet käsitellään kuitenkin luottamuksellisesti ja välitetään vain niille työntekijöille, joita asia koskee.

Toivottavaa on, että tietylle seurakunnan viranhaltijalle tai työntekijälle tarkoitettu kritiikki tai kannustus annettaisiin suoraan joko kasvotusten, puhelimella tai sähköpostilla. Palautelomake ei myöskään ole kiireellisten asioiden hoitamiseen tarkoitettu, koska mm. kirkkoherran lomien aikana viestin jättämisestä sen lukemiseen saattaa mennä viikkoja.
Seurakunnan eri työntekijöiden yhteystiedot löytyvät Yhteystiedot-sivulta.

Anna palautetta