Palaute

Tältä sivulta voit lähettää palautetta Ranuan seurakunnalle. Palautesivulle jätetyt palautteet ohjautuvat kirkkoherran sähköpostiin, josta terveiset ohjataan tarvittaessa muille työntekijöille.

Viestin voit lähettää myös nimettömänä, mutta otathan huomioon, että ilman yhteystietoja jätettyihin palautteisiin emme pysty vastaamaan. Mikäli siis haluat vastauksen viestiisi, muista jättää lomakkeella myös yhteystietosi. Toki myös nimettömät ja ilman yhteystietoja jätetyt palautteet otetaan huomioon, mutta yleensä asioihin on helpompi reagoida, kun tietää kenen kanssa on tekemisissä ja voi tarvittaessa kysyä tarkennusta palautteen antajalta. Palautteet käsitellään kuitenkin luottamuksellisesti ja välitetään vain niille työntekijöille, joita asia koskee.

Toivottavaa on, että tietylle seurakunnan viranhaltijalle tai työntekijälle tarkoitettu kritiikki tai kannustus annettaisiin suoraan joko kasvotusten, puhelimella tai sähköpostilla. Palautelomake ei myöskään ole kiireellisten asioiden hoitamiseen tarkoitettu, koska mm. kirkkoherran lomien aikana viestin jättämisestä sen lukemiseen saattaa mennä viikkoja.

Seurakunnan eri työntekijöiden yhteystiedot löytyvät täältä.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.