Tervetuloa Ranuan seurakunnan sivuille

Näillä sivuilla on sekä Ranuan seurakunnan tuottamaa aineistoa että kirkon yhteistä aineistoa. Seurakunnan oman sisällön tunnistat sivun vasemmassa yläreunassa näkyvästä otsikosta "Ranuan seurakunta" sekä oranssista tunnusväristä. Kirkon yhteisen aineiston tunnistat otsikosta "Suomen evankelis-luterilainen kirkko" sekä vihreäastä tunnusväristä.

Toivottavasti saat näiltä sivuilta etsimäsi tiedot, sekä vinkkiä siitä, miten sinä voit olla aktiivisesti mukana kehittämässä seurakunnan toimintaa. Tule rohkeasti kertomaan ajatuksistasi! Vapaaehtoisia tarvitaan kaikilla työaloilla. Pelkästään työntekijät eivät voi toteuttaa seurakunnan toiminta-ajatusta ilman seurakuntalaisten panosta.

Toivotamme sydämellisesti tervetulleiksi seurakunnan yhteyteen myös ne ranualaiset, jotka ovat jossain elämänsä vaiheessa jättäneet kirkon jäsenyyden. Mielellämme kuuntelemme ranualaisten toiveita, jotta jokainen tuntisi seurakuntamme todelliseksi kotiseurakunnakseen.

Palautesivulle voit jättää kommenttisi myös nimettömänä tai nimimerkillä, mutta jos haluat vastauksen, merkitse palautteeseen yhteystietosi. Palautesivulle jätetyt palautteet ohjautuvat kirkkoherran sähköpostiin, josta terveiset ohjataan tarvittaessa muille työntekijöille. Näissä sähköpostiviesteissä eivät näy lähettäjän tiedot, ellet itse niitä lisää.

YHTEYSTIEDOT

Ranuan seurakunta
Pappilantie 11 D 1 (kirkkoherranvirasto)
97700 Ranua