Kirkkoherranviraston vesivahinkoremontti valmistumassa tammikuussa 2019

Kirkkoherranvirastorakennuksen kellarin vesivahingon korjaustyöt valmistunevat tammikuussa ja kaikki tilat saadaan käyttöön tammikuun 2019 loppuun mennessä. Jäljellä remontista on enää vaurioituneiden tilojen pinnoitus, joka hoidetaan tammikuun aikana. Rakennuksen kellaritiloissa on teknisten tilojen ja käytävien lisäksi varastotiloja sekä seurakunnan arkistotilat, jotka olivat kaikki vaurioalueella. Kellarissa sijaitsevat myös asunnon sauna- ja pesuhuonetilat, jotka eivät olleet vaurioalueella.

Kirkkoherranvirastorakennuksen asunnon vuokraus

Kirkkoherranvirastorakennuksessa Pappilanniemessä Ranuanjärven rannalla on n. 100 m2 vuokra-asunto (Pappilantie 11D2). Asunnon varsinaiset asuinhuoneet; olohuone (jossa on takka), 2 mh, keittiö sekä wc- ja eteistilat ovat kaikki rakennuksen pääkerroksessa, jonne vesivahinkoalue ei ylettynyt. Sen sijaan asunnon sauna- ja pesuhuonetilat sekä varastot sijaitsevat rakennuksen kellarissa, joista vesivahingon vaurioalueella olivat vain varastot ja käytävät. Asunnon tiloihin kuuluvat em. lisäksi mm. ulkovarasto ja auton lämmityspistoke. Piha-alueella talon päädyssä on asukkaan käytössä mm. keinut ja hiekkalaatikko. Asunnolle on mahdollista vuokrata myös erikseen autotalli.

Asunnon vuokrahinta on 930 € / kk. Vuokrahintaan sisältyy lämmitys-, vesi- ja sähkökulut. Tarkempia tietoja ja vuokraehtoja asunnosta voi kysyä talouspäällikkö Kati Hannulalta (puh. 050 304 1161 tai kati.hannula@evl.fi) ja sopia mahdollisista esittelyistä.

Tulokset seurakuntavaaleissa 2018

19.11.2018 10.30

Seurakuntavaalien 2018 tulokset ovat nähtävissä 28.2.2019 saakka osoitteessa https://www.seurakuntavaalit.fi/tulokset. Sieltä näet valitut ja varalle valitut ehdokkaat äänimäärineen ja vertauslukuineen. Tarvittaessa lisätietoa voi kysyä vaalilautakunnan sihteeriltä kirkkoherra Pentti Kalliorannalta.

RANUAN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTOON VALITUT 2019 - 2022

Tulos on vahvistettu 20.11.2018 vaalilautakunnan kokouksessa.

(Nimet ehdokaslistojen yhdistelmän mukaisessa järjestyksessä)

Kristillisten perusarvojen puolesta -valitsijayhdistys

Illikainen Sirkka, koulutussuunnittelija

Ilvesluoto Suvi, opiskelija

Karjalainen Sulo, yht. kand.

Mikkola Anni, media-assistentti, kotiäiti

Sarajärvi Hilkka, erityisopettaja, KM

Waaraniemi Marjo-Riitta, fysioterapeutti

Österberg Eero, kuvataideopettaja, TaM

Yhteinen seurakuntamme -valitsijayhdistys

Jaakola Anitta, vapaa-aikatoimen johtaja

Ruonala Eija, kirjastovirkailija

Sarajärvi Jonna, fysioterapeutti

Savolainen Juhani, merkonomi

Salmela Terhi, yksilövalmentaja

Tarujärvi Viola, toiminnanjohtaja

Palovaara Kullervo, ruokinta-asiantuntija

Peura-Salmela Tuula, nuorisotyönohjaaja

Kummankin listan valitsematta jääneet ehdokkaat ovat kirkkovaltuuston varajäseniä, jotka kutsutaan kokouksiin oman valtuustoryhmänsä varsinaisten jäsenten tilalle vertauslukujensa mukaisessa järjestyksessä. Kirkkovaltuustossa ei siis ole henkilökohtaisia varajäseniä.