Yhteystiedot

POSTIOSOITE:

 

Ranuan seurakunta

Pappilantie 11

97700 Ranua

 

Puh. 050 493 9234 (kirkkoherranvirasto)

ranuan.seurakunta@evl.fi

 

Virasto avoinna ma ja ti klo 9.00-15.45

 

KÄYNTIOSOITTEET:

 

Kirkkoherranvirasto

Pappilantie 11 D 1

 

Pappilan kerhotila

Pappilantie 11 D 2

 

Seurakuntatalon pääsisäänkäynti

Pappilantie 11 A 1

 

Nuorisotila / partiokolo

Pappilantie 11 A 2

 

 

 

 


Ranuan seurakunnan laskutusosoitetietoihin muutoksia 1.10.2021 alkaen

Ranuan seurakunnan ( y-tunnus 02105383) laskutusosoitteet muuttuvat 11.10.2021 alkaen. Ranuan seurakunnan laskujen välittäjänä toimii jatkossa Telia Finland Oyj ja verkkolaskujen operaattorina CGI. Operaattorin vaihtuessa laskutusosoitteet muuttuvat. Muutos koskee sekä verkko- että paperilaskuja. Verkkolaskuissa muuttuvat verkkolaskuoperaattori- ja välittäjätunnustiedot. Paperilaskuissa muuttuvat postilokero- ja postinumerotiedot. Maksuehto on 21 pv netto.

Toimittajien tulee päivittää uudet laskutusosoitetiedot asiakasrekistereihinsä. Uudet laskutusosoitteet ovat voimassa 11.10.2021 alkaen.

Huomioittehan, että uuteen osoitteeseen saa lähettää vain laskuja, eikä sitä voi käyttää tavaran-toimitukseen tai mainosten lähettämiseen tms.

Seurakuntatalouden verkkolaskuosoite/osoitteet löytyvät alla olevasta listasta. Vanhoilla laskutusosoitteilla lähetetyt verkkolaskut eivät välity vastaanottajalle 15.11.2021 alkaen ja lähettäjä saa automaattisen virheilmoituksen.

Muutokset verkkolaskuosoitteissa

Verkkolaskuosoitteen muuttuvat tiedot

Verkkolaskuoperaattori: CGI 

Välittäjätunnus: 003703575029

Ranuan seurakunnan laskutusosoitteet 11.10.2021 alkaen

Ostolaskujen vastaanottajan nimi

Verkkolasku-osoite

    Ranuan seurakunta

              003702105383

Muutokset paperilaskujen osoitteessa

Paperilaskujen osoitteessa käytetään nykyisen ++ -osoitteen sijaan jatkossa verkkolaskuosoitetta. Lisäksi muuttuvat postilokero- ja postinumerotiedot. Uudet paperilaskujen osoitetiedot sekä sähköpostiosoitteet skannatuille laskuille löytyvät alla olevasta taulukosta.

             

Ostolaskujen vastaanottajan nimi

Paperilaskujen osoite

Sähköpostiosoite

Ranuan seurakunta

Kirkon Palvelukeskus/

Ranuan seurakunta

 003702105383
PL 5018
02066 DOCUSCAN

kkr.pl5018@xbs-salo.com

 

Paperilaskuille tarkoitettuun laskutusosoitteeseen vastaanotetaan vain laskuja. Mahdollista muuta postia, kuten irrallisia liitteitä, ei välitetä eteenpäin. Virheellisin, vanhoin tai puutteellisin laskutusosoitetiedoin toimitettuja paperilaskuja ei huomioida 15.11.2021 jälkeen.

Laskutusohjeet

           Laskut tulee aina lähettää ensisijaisesti verkkolaskuina.

           Mikäli teillä ei ole mahdollisuutta lähettää verkkolaskua laskutusjärjestelmästänne, voitte käyttää maksutonta toimittajaportaalia

Verkkolaskun laskutusformaatin tulee verkkolaskulain velvoittaman mukaisesti olla Finvoice 3.0 tai TEAPPSXML3.0 formaatteja. Lisätietoja osoitteesta https://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2019/20190241Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Pyydämme huomioimaan, että voimassa olevan laskutusosoitteen tulee näkyä aina myös laskun kuvalla sekä verkko- että paperilaskuja lähettäessä. Mikäli kyse on paperilaskusta, eikä laskun kuvalta löydy virallista laskutusosoitetta, ei laskua ole mahdollista käsitellä skannauskeskuksessa.

Toimittajaportaali

      Toimittajaportaali on palvelu, jossa laskut tehdään ja toimitetaan sähköisesti, jos laskun lähettäjän käytössä ei ole laskutusjärjestelmää.

          Toimittajaportaali vaatii rekisteröitymisen. Mikäli haluatte rekisteröityä portaalin käyttäjäksi, voitte ilmoittaa tästä täyttämällä  rekisteröitymislomakkeen                 https://evl.fi/plus/hallinto-ja-talous/kirkon-keskusrahaston-talous/kirkon-palvelukeskus.

Toimittajaportaaliin kirjaudutaan osoitteessa https://www.laskuhotelli.fi/portaali. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla suosittelemme tutustumaan     toimittajaportaalin käyttöohjeeseen osoitteessa https://www.telia.fi/yrityksille/asiakastuki/muut-tuotteet/telia-talous/telia-talous-kayttoohjeet.

Lisätiedot          

Mikäli teillä on kysyttävää tietyn seurakunnan laskutuksesta, voitte olla meihin yhteydessä sähköpostitse ostoreskontra.kipa@evl.fi.

 

             Yhteistyöterveisin

Ranuan seurakunta

Portletit on hetkellisesti pois käytöstä.